Overnatting

Alpehytta og Geithornhytta ligg vegg i vegg. Begge hyttene har dusj og toalett, vaskemaskin, tørketrommel, tørkeskap.Dyne og pute og sengkle til alle senger.

Utleige av begge hyttene eller kvar for seg

Utleige av Alpehytta og Geithornhytta samla eller kvar for seg.

Alpehytta egner seg godt til mindre eller større arrangement, som t.d. feiring av åremålsdagar, slektstreff, konfirmasjonar, barnedåp m.m. Bedrifter, organisasjoner o.a. kan halde kurs og konferanser og hyggelege samkomer for sine tilsette. Mulegheitene er mange. Utleigar driv ikkje serveringa av mat og drikke. Cateringfirma i Ørsta/Volda området yter god service med direkte leveranser på døra. Kjøkkenet har stort kjølerom, frysar, stim oppvaskmaskin. Induksjon koketopp, 2 steikeomnar. Har plass til borddekking for 30 personar og dekketøy til same antal. Stor luftig terrasse med sittegrupper i tilknytning til stova.Jacuzzi på terrassen. Leigar ordner seg sjølv, får rettleiing om bruk av utleigar. Har planer på sikt å gjenoppta servering av mat og drikke. Alpehytta har internett, TV, prosjektor og samanleggbart filmlerret.

I Alpehytta er der 6 sengeplassar på loftet fordelt på 3 dobbeltrom + soveplass på sofa. Oppreidde senger. Dusj, toalett, vaskemaskin og tørketrommel..
​Stor og luftig terrasse med jacuzzi og sittegrupper. 

I Geithornhytta, som ligg vegg i vegg med Alpehytta,  har  8 sengeplasser pluss 4 ekstrasenger. Oppreidde senger. Romsleg stove med kjøkken. Kjøle-og fryseskap, komfyr, oppvaskmaskin. Dusj, toalett, vaskemaskin, tørkeskap. TV, internett.Stor, luftig terrasse. Romsleg uteplass.

Ved større arrangement høver det å leige begge hyttene samla. Geithornhytta er godt eigna til utleige for fjellgrupper, turistar,barnefamilier m.m.

Alpehytta kan leigast for seg til større arrangement som konferanser, årmålsdagar, konfirmasjon, bryllaup m.m. 

Alpehytta -6-7 overnattingsplasser-kan leigast i samband med arrangement i selskapslokale eller berre til overnatting.

Ta kontakt ang. dato for utleige og pris